Co dělat, když jsem koupil falešné NFT?
Před pár dny jsem si pořídil několik NFT, které mě zaujaly svým designem a vypadaly jako skvělá investice. Ale teď mám pocit, že jsem možná spadl do pasti a koupil falešná NFT. Jak mám poznat, že jsou skutečně pravá? Procházel jsem různé platformy a aukce, ale teď začínám mít obavy, jestli to nebyla jen ztráta peněz. Co dělat, když zjistím, že NFT, které jsem koupil, nejsou originální? Je nějaký způsob, jak to ověřit nebo zjistit jejich pravost? A co bych měl podniknout dál? Mám se obrátit na platformu, kde jsem je koupil, nebo existuje nějaká možnost, jak je vrátit? Mohou mi pomoci s reklamací nebo něco podobného? Slyšel jsem o různých možnostech vyhledávání a analýzy NFT, ale nevím přesně, jak na to. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s tímto problémem? Jaké kroky bych měl následovat, abych minimalizoval ztrátu nebo se dostal zpět k svým penězům? Byl bych rád za každou radu nebo tip, jak se takovým situacím vyhnout v budoucnu. Jaké máte zkušenosti s falešnými NFT a co byste doporučili nováčkům jako já?