Kde najít nejlepší způsoby uchovávání dokladů o investicích v kryptoměnách?
Když už člověk investuje do kryptoměn, tak se nevyhne otázce, jak si vše pořádně zaznamenat a uchovat. Mám několik různých peněženek a pár burz, kde mám svoje coiny, a je to dost chaotické. Každá transakce generuje nějaký doklad, ať už jde o nákup nebo prodej. Potřeboval bych najít nějaký spolehlivý způsob, jak si všechny tyto doklady uschovat na jednom místě, abych měl přehled a nepropadal panice při daňovém přiznání. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké aplikace nebo služby, které by mi s tím mohly pomoci. Co třeba cloudové úložiště, je to dobrá volba nebo spíš risk? Jaké jsou vaše zkušenosti s různými způsoby uchovávání dokladů o investicích? Měli byste nějaké tipy na organizaci dokumentace? V minulosti jsem slyšel o různých tabulkách nebo i speciálních softwarech určených přímo na sledování kryptoměnových portfolií. Jak to funguje v praxi? A co používáte vy? Rád bych se dozvěděl víc o osvědčených metodách, jak mít vše pod kontrolou a nezbláznit se z množství papírů a elektronických potvrzení. Díky moc za jakékoli rady!