Hlavní trendy v zelené ekonomice v roce 2025
Zajímalo by mě, jaké budou hlavní trendy v zelené ekonomice v roce 2025. V posledních letech se hodně mluví o udržitelnosti a ekologických iniciativách, ale co konkrétně můžeme očekávat za dva roky? Mám pocit, že obnovitelné zdroje energie jako solární a větrná energie budou mít ještě větší vliv na trh. Taky slyším o elektrických autech a jak se stávají čím dál tím víc populárními, ale co třeba další technologie, které by mohly změnit způsob, jakým žijeme a pracujeme? Jaký dopad budou mít tyto trendy na investiční příležitosti? Bude stále více firem usilovat o uhlíkovou neutralitu? A co plastový odpad a recyklace - jak se s nimi vypořádáme v budoucnosti? Které sektory by mohly být nejvíc ovlivněny těmito změnami? Zajímalo by mě také, jestli máte nějaké tipy na investice do společností nebo projektů, které se zaměřují na ekologické technologie nebo udržitelnost. Jaká je vaše předpověď pro trh v oblasti zelené ekonomiky v roce 2025 a co bych měl sledovat, abych byl připraven na možné příležitosti?