Jaké jsou aktuální ceny bytů v Praze?
Život v hlavním městě, a zvlášť v takové destinaci, jako je Praha, je pro mnohé z nás jakýmsi snem. Ale co se týče koupě bytu, tak se ukazuje, že realita může být dost jiná. Chci se zeptat, jaké jsou vlastně teď aktuální ceny bytů v Praze? Poslední dobou jsem hodně slyšel o tom, jak ceny nemovitostí raketově rostou, a to mě přivedlo k úvahám o investicích do nemovitostí. Zajímalo by mě, jestli je pravda, že ceny bytů jsou na rekordních úrovních, nebo jestli se trochu stabilizovaly. Které lokality jsou nejdražší a naopak, kde se dají najít přijatelné ceny? Jak to vypadá s novostavbami versus staršími byty? A co nájmy? Jsou i ty nyní na vzestupu? Přemýšlím o tom, jestli bych měl investovat do bytu nebo raději počkat. Vím, že trh s nemovitostmi je velmi dynamický a ovlivněný různými faktory, takže bych opravdu ocenil nějaké aktuální informace od vás, kteří sledujete tento trh. Jaké máte zkušenosti? Co si myslíte o budoucím vývoji cen? Víte o nějakých konkrétních projektech nebo lokalitách, které by mohly být zajímavé pro investice? Děkuju za všechny tipy a info!