Jak minimalizovat riziko při nákupu NFT?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak mohou být skvělou investicí, ale zároveň si nejsem úplně jistý, jak se do toho pustit, aniž bych riskoval ztrátu peněz. Na internetu jsem narazil na spoustu informací, ale většina z nich se zdá být dost technická a složitá. Co mám vlastně dělat, abych minimalizoval riziko při nákupu NFT? Jaké faktory bych měl zohlednit před tím, než do něčeho investuji? Měly by mě zajímat nějaké konkrétní platformy pro nákup, nebo nějaké známé umělce, kteří prodávají své díla jako NFT? Jak poznám, jestli je daný token skutečně hodnotný nebo zda jde jenom o módní trend? A co když se na trhu objeví nějaká podvodná nabídka? Jak se vyhnout těmto pastím a udělat si vlastní průzkum? Zajímalo by mě také, jestli jsou nějaké osvědčené strategie pro výběr NFT, které mají větší šanci na růst v hodnotě. Vím, že je důležité mít přehled o novinkách v této oblasti a sledovat trendy, ale jak konkrétně to udělat a na co si dát pozor? Jakým způsobem mohu chránit svou investici a vyhnout se zklamání? Budu rád za jakékoli rady nebo zkušenosti od těch, kdo už s nákupem NFT mají nějaké zkušenosti. Dík!