Jak zjistím, jestli je NFT projekt dobrý pro investici?
Zajímá mě, jak můžu poznat, jestli je konkrétní NFT projekt opravdu dobrý pro investice. Už nějakou dobu sleduju trendy v oblasti kryptoměn a NFT a vidím, jak rychle se to všechno mění. Chci se ujistit, že než do něčeho vložím peníze, budu mít jistotu, že je to rozumná volba. Na co bych se měl zaměřit? Je důležité třeba zjistit, kdo stojí za projektem? Měli by mít nějaké zkušenosti nebo zázemí v umění či technologii? A co komunitní podpora? Jak moc hraje roli, kolik lidí projekt sleduje nebo se o něj zajímá? Mám také přemýšlet o tom, jaký má projekt potenciál do budoucna – jsou tam nějaké indikátory, podle kterých to mohu posoudit? A jak moc je důležitá unikátnost a kvalita samotného umění nebo digitálního produktu? Zajímalo by mě i to, jak sledovat vývoj ceny těchto NFT a jestli existují nějaké nástroje nebo webové stránky, které by mi v tom mohly pomoci. Obecně bych chtěl mít jasnější představu o tom, co všechno zvážit před tím, než se rozhodnu investovat do nějakého NFT projektu. Díky za rady!