Jak začít investovat do kryptoměn v roce 2025?
Rád bych se zeptal, jak nejlépe začít investovat do kryptoměn v roce 2025. Přemýšlím o tom, že bych se chtěl dozvědět, jaké jsou aktuální trendy a na co si dát pozor, když chcete vstoupit do tohoto dynamického světa. Je to pro mě nové a úplně se v tom neorientuji. Jaké platformy nebo burzy byste doporučili pro začátečníky? Je bezpečné investovat do méně známých altcoinů, nebo byste raději doporučili zaměřit se na stabilnější kryptoměny jako Bitcoin nebo Ethereum? Mám také otázku ohledně peněženek na kryptoměny – je lepší mít online peněženku, nebo bych měl zvolit hardwarovou variantu? A co danění zisků? Jak to funguje v roce 2025? Rád bych věděl, jestli je možné investovat s malým rozpočtem a co byste doporučili jako strategii pro dlouhodobé investice. Jaké jsou obecně tipy pro minimalizaci rizika při investování do kryptoměn? Dále by mě zajímalo, jak sledovat vývoj trhu a kde najít důvěryhodné informace. Možná jsem položil hodně otázek najednou, ale snažím se získat co nejvíce informací, abych mohl začít správně. Děkuji všem za případné rady!