Jak investovat do kryptoměn, když je krize?
Když se dívám na současnou situaci na trhu s kryptoměnami, mám pocit, že všechny ty skvělé příležitosti, o kterých jsem slyšel, se teď zdají být tak daleko. Je krize, ceny padají a já opravdu nevím, co s tím. Možná se ptáte sami sebe jako já: Jak vlastně investovat do kryptoměn v tak těžké době? Kde začít? Je lepší čekat, nebo se do toho pustit hned teď? Co když to ještě víc spadne? Mám strach, že pokud investuji teď, můžu ztratit i poslední peníze, které mám. Ale na druhou stranu, slyšel jsem, že právě v krizi mohou být ty nejlepší příležitosti. Jaká je ta správná strategie? Měli bychom se zaměřit na stabilní altcoiny nebo raději zůstat u bitcoinu? A co třeba DeFi projekty, má to smysl v této době? Myslíte si, že by mělo smysl diversifikovat a investovat do více než jedné kryptoměny? Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním během krizí? Jaké tipy byste dali někomu, kdo se snaží orientovat v tomto chaotickém světě? Chci udělat informované rozhodnutí, ale mám pocit, že je to čím dál tím víc složité. Děkuji předem za jakékoliv rady alebo postřehy!