Jak bezpečně investovat do kryptoměn a DeFi projektů?
Přemýšlím o tom, jak se co nejlépe dostat do světa kryptoměn a DeFi projektů, ale mám spoustu otázek ohledně bezpečnosti. Vím, že investování do těchto věcí může být skvělé, ale zároveň jsem slyšel i o mnoha podvodech a ztrátách. Jak vlastně začít investovat do kryptoměn, aniž bych se dostal do nějakých problémů? Je lepší investovat do známějších měn jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo se mám podívat na nové altcoiny? Co byste doporučili jako první krok? A co DeFi? Jak bezpečně vybrat projekty, které mají potenciál a nejsou jen dalším pump and dump? A jaké platformy pro obchodování s kryptoměnami jsou považovány za bezpečné? Měl bych používat peněženky nebo burzy a jaký je vůbec rozdíl mezi nimi? Zajímalo by mě také, jak si nastavit zabezpečení účtů a co udělat, pokud by mi někdo ukradl peníze nebo přístupové údaje. Můžete mi prosím poradit, jak na to všechno jít rozumně a co nejbezpečněji? Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do kryptoměn a DeFi? Jak se chráníte před riziky v této oblasti?