Co jsou to NFT a jak na nich můžu vydělat?
Slyšel jsem o NFT, ale moc tomu nerozumím. Co to vlastně je? Je to něco jako kryptoměna nebo zcela něco jiného? Zajímalo by mě, proč jsou NFT tak populární a proč se o nich teď tolik mluví, zvlášť když vidím, že se prodávají za ohromné částky. Jaký je vlastně ten princip, na kterém fungují? Můžu si například vytvořit své vlastní NFT, nebo potřebuju nějaké speciální dovednosti? Taky by mě zajímalo, jak se určuje hodnota těchto digitálních aktiv. Je to jen o tom, kolik někdo zaplatí, nebo existují nějaké další faktory, které ovlivňují cenu? A co se týče investování do NFT, jak na tom můžu vydělat? Je to spíše riskantní záležitost, nebo se tomu dá věřit jako slušnému zdroji příjmu? Jaká jsou rizika a na co bych si měl dát pozor? Mohli byste mi poradit, jak začít a na co si dát pozor při nákupu nebo prodeji těchto tokenů? Jaké platformy jsou nejlepší pro obchodování s NFT a jak poznám, že investuju do něčeho hodnotného? Doufám, že mi pomůžete udělat si jasno v tomhle zajímavém světě digitálních aktiv.