Co bych měl vědět o investování do DeFi?
Zajímá mě, co všechno bych měl mít na paměti, když uvažuji o investování do DeFi. Slyšel jsem o tom, že decentralizované finance nabízejí spoustu příležitostí, ale taky určitě i nějaká rizika. Jaké jsou hlavní výhody investování do DeFi v porovnání s tradičními finančními institucemi? Myslíte, že je to dobrý způsob, jak diversifikovat své portfolio? Jak fungují ty lending protokoly nebo yield farming? Jsou nějaké konkrétní platformy, které byste doporučili pro začátečníky? Zajímá mě také, jak se vlastně chránit proti hackům nebo podvodům, protože vím, že v kryptoměnách jsou tyto problémy dost časté. Jaký je váš názor na likviditu a volatilitu těchto assetů? Je lepší držet dlouhodobě nebo spíš obchodovat? A co regulace kolem DeFi, jak moc by to mohlo ovlivnit budoucnost tohoto trhu? Nechci přijít o peníze, tak bych rád slyšel názory od lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti. Jaké jsou nejčastější chyby, kterým se vyhnout při investování do DeFi? Můžete mi dát nějaké tipy na vzdělání se v této oblasti? Dík za vaše názory!