Jak začít investovat do NFT, když mám malé zkušenosti?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak bych měl začít investovat do NFT, když mám vlastně jen velmi málo zkušeností s tímto tématem. O kryptoměnách a blockchainu něco málo vím, ale nikdy jsem se do toho pořádně nepustil. Teď jsem slyšel o NFT a o tom, jak jsou populární a jak v nich lidé vydělávají. Rád bych se dozvěděl, co všechno potřebuji vědět, abych mohl začít. Jaké platformy jsou nejlepší pro nákup a prodej? Je lepší investovat do známějších projektů nebo raději zkusit něco nového? Navíc by mě zajímalo, jak správně vybírat NFT, abych neutratil peníze za něco bez hodnoty. Mám také obavy z rizik s tím spojených – jak moc je to riskantní? Jaký je vlastně postup, když už nějaké NFT chci mít? Je dobré sledovat trendy na sociálních sítích nebo nějaké specializované weby? A co je vůbec potřeba k tomu, abych mohl začít – musím mít nějakou peněženku na kryptoměny nebo stačí jen účet na burze? Vím, že je to hodně otázek, ale opravdu bych potřeboval nějaký jasný návod nebo tipy od vás, kdo máte víc zkušeností. Díky moc!