Jaké kryptoměny jsou teď nejlepší na investici?
Zajímá mě, jaké kryptoměny jsou momentálně považovány za nejlepší pro investice. V poslední době se toho na trhu hodně děje a já bych rád měl přehled o tom, co by mohlo mít potenciál růstu. Slyšel jsem spoustu různých názorů a doporučení od lidí, kteří se tím zabývají déle než já, ale stále si nejsem jistý, které projekty mají reálnou hodnotu a které jsou jen momentálními bublinami. Co třeba Bitcoin? Je to pořád král mezi kryptoměnami, nebo už je lepší se podívat na něco novějšího jako Ethereum nebo dokonce nějaké altcoiny? Co říkáte na stablecoiny? Mám pocit, že by mohly být stabilnější alternativou pro ty, kdo se nechtějí moc riskovat. Všiml jsem si, že některé menší kryptoměny udělaly v posledních týdnech obrovské skoky, ale zároveň jsem slyšel i varování před investicemi do takových projektů, protože to může být velmi rizikové. Jaké máte tipy na dlouhodobé investice v kryptoměnách? A co NFT? Dává to smysl investovat i do tohoto segmentu nebo je to jen módní vlna? Kde se vůbec dozvědět aktuální informace o těchto tématech? Měli byste doporučit nějaké zdroje nebo komunity, kde se lidé sdílejí zkušenosti a tipy? Předem díky za jakoukoli radu!