Co dělat, když se mi na DeFi platformě něco nezdá?
Mám takový pocit, že něco na té DeFi platformě, kterou používám, prostě nehraje. Už jsem udělal pár transakcí, ale některé věci mi přijdou divné. Možná je to tím, že jsem teď nervózní z volatility trhu nebo z toho, jak rychle se vše mění. Přemýšlím, jestli bych měl něco udělat, nebo to prostě nechat být. Co když se mi zdá, že poplatky za transakce jsou až příliš vysoké? Mohlo by to znamenat něco špatného? A co když jsem si všiml změn v likviditě nebo dokonce nějakých podivných aktivit na mém účtu? Co byste doporučili v takovém případě? Mám oslovit zákaznickou podporu, nebo se raději obrátit na komunitu a zjistit, jestli se někdo jiný setkal s podobnými problémy? Taky mám strach o své investice. Může být lepší okamžitě vybrat své prostředky a přesunout je jinam, nebo bych měl počkat a sledovat situaci? Jak rozpoznat potenciální podvod nebo problém s platformou dříve, než bude pozdě? Jaké signály bych měl sledovat? Někdo říká, že je dobré být opatrný a vždy si prověřit, co za projekty vlastně podporujeme. Jaké další kroky mohu podniknout pro ochranu svých investic? Zajímalo by mě i to, jak ostatní reagují na podobné obavy. Děkuji předem za jakékoli rady alebo zkušenosti.