Jaké jsou nejlepší DeFi projekty, do kterých investovat v roce 2025?
Zdravím všechny, zajímalo by mě, jaké jsou vlastně nejlepší DeFi projekty, do kterých bych mohl investovat v roce 2025? V poslední době se toho v oblasti decentralizovaných financí děje hodně a já se snažím najít projekty, které mají potenciál přinést slušné zisky. Slyšel jsem o několika zajímavých protokolech a platformách, ale nejsem si jistý, které z nich by mohly být skutečně životaschopné a mít dlouhodobější perspektivu. Jaké vlastnosti by měly mít tyto projekty? Je důležitá jejich likvidita nebo spíš tým za projektem a jeho historie? A co třeba uživatelská základna? Všichni víme, že DeFi může být dost riskantní, takže bych rád slyšel vaše názory a doporučení. Které konkrétní projekty byste mi poradili sledovat nebo do nich investovat? Ať už jde o lending platformy, DEXy nebo třeba yield farming protokoly, všechno mě zajímá. Jak se díváte na trendy jako layer-2 řešení nebo interoperabilitu mezi blockchainy? Jaké jsou vaše osobní zkušenosti s těmito projekty a jakou strategii jste zvolili pro své investice? Děkuji za každou radu!