NFT jako investice - bublina nebo budoucnost?
Zajímá mě, co si vlastně myslíte o investicích do NFT. V poslední době se o nich hodně mluví, ale stále nejsem jasně rozhodnutý, jestli je to dobrá příležitost nebo spíš jen další bublina, která praskne. Mám pocit, že se kolem toho točí hodně peněz a spousta lidí to vidí jako něco revolučního, ale zároveň mám strach, že to může skončit jako jiné investiční trendy, které byly populární jen na krátkou dobu. Jaké jsou vaše názory na to? Myslíte, že NFT mají potenciál zůstat v dlouhodobém horizontu a přinést nějaké výnosy, nebo je to spíš trend, který se brzy vyčerpá? Zajímalo by mě také, jaký máte názor na hodnotu digitálních umění a sběratelských předmětů – je skutečně možné, aby někdo za něco takového zaplatil miliony? A co regulace – hrozí nám nějaké legislativní změny, které by mohly ovlivnit trh s NFT? Pokud máte nějaké osobní zkušenosti s investováním do NFT nebo znáte někoho, kdo do toho šel, dejte vědět. Rád bych se dozvěděl více o tom, co si lidé o této oblasti myslí a jak k tomu přistupují. Díky!