Jak si vybrat nejlepší DeFi projekty pro dlouhodobé investice?
V poslední době jsem se začal více zajímat o DeFi a přemýšlím, jak si správně vybrat projekty, do kterých bych mohl investovat na dlouhou dobu. Je pravda, že trh je teď plný různých příležitostí, ale jak vlastně poznat, které projekty mají potenciál a které jsou jenom krátkodobé spekulace? Přemýšlel jsem o několika faktorech, jako je tým za projektem, technologie, kterou používají, a samozřejmě i jejich komunita. Ale jak moc je to důležité? Kde hledat informace o tom, co je za projektem schováno? Jakým způsobem se dá posoudit, jestli má projekt dobrou budoucnost? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní ukazatele nebo metriky, na které bych se měl zaměřit při hodnocení DeFi projektů. A co takhle analýza rizika? Jak se dá zjistit, jaká jsou rizika spojená s jednotlivými investicemi? Jsou nějaké tipy nebo zkušenosti od ostatních investorů? Je lepší rozložit investice do více projektů nebo se soustředit na jeden či dva? Jak se vyhnout podvodům a nebezpečným projektům v tak rychle se měnícím prostředí jako je DeFi? Budu vděčný za jakékoli rady nebo doporučení ohledně toho, jak správně přistupovat k výběru dlouhodobých DeFi investic.