Jak najít správnou platformu pro prodej svých NFT?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak se stávají stále populárnějšími mezi umělci a sběrateli. Když jsem se rozhodl vytvořit svá vlastní digitální díla a prodávat je jako NFT, začal jsem se ptát sám sebe, jak vlastně najít tu správnou platformu, kde bych mohl své NFT nabízet. Každý říká něco jiného, ale jak poznat, která platforma je ta pravá pro mě? Existuje tolik možností, jako OpenSea, Rarible nebo Foundation, a já nevím, co zvolit. Mám se dívat na poplatky za transakce, nebo spíš na to, jak velkou komunitu daná platforma má? Je důležité mít přístup k nástrojům pro marketing a propagaci mých děl? Jak moc záleží na uživatelském rozhraní? A co bezpečnost? Jak poznám, že moje NFT bude v bezpečí na vybrané platformě? Zajímalo by mě také, jestli se liší proces mintování na různých platformách a zda to ovlivňuje úspěšnost prodeje. Kde bych měl začít, když chci zjistit více o různých platformách a jejich výhodách či nevýhodách? Může mi někdo doporučit nějaké zdroje nebo zkušenosti? Co byste poradili někomu, kdo je v oblasti NFT nováček a snaží se najít ideální místo k prodeji svých děl?