Co všechno potřebuji vědět o pasivním příjmu z NFT?
Zajímá mě, co všechno obnáší pasivní příjem z NFT. Jaké jsou základní věci, co bych měl mít na paměti, když se do toho chci pustit? Vím, že NFT jsou jedinečné digitální aktiva a hodně lidí na nich vydělává, ale jak to vlastně funguje? Musím mít nějaké předchozí znalosti o kryptoměnách, nebo je to něco, co se dá snadno naučit? Jaký typ NFT je nejlepší pro generování pasivního příjmu? Hrají roli umělci, kteří je vytvářejí, nebo spíš komunity kolem těchto digitálních děl? A co royalties? Jak to vlastně funguje a kolik si mohu vydělat, pokud někdo prodá moje NFT dál? Je možné vydělávat i pasivně bez jejich aktivního prodeje? Mám se zaměřit na konkrétní platformy pro obchodování s NFT? Jaké jsou nejznámější a kde mohu začít investovat? A jak se vlastně chránit před riziky spojenými s investováním do NFT? Co mám dělat, když se trh změní a moje investice ztratí hodnotu? Můžete mi doporučit nějaké zdroje, kde bych se mohl dozvědět více o tom, jak efektivně investovat do NFT a vytvářet tak pasivní příjem? Jaké jsou klíčové faktory úspěchu v tomto oblasti a co většina nováčků dělá špatně? Jsem trochu zmatený tím, jak NFT fungují jako investice a jak na nich mohu vydělat bez toho, abych musel neustále sledovat trh. Máte nějaké tipy nebo rady pro někoho, kdo začíná s tímto způsobem investování?