Kde investovat do realit příštích 5 let?
Hodně přemýšlím nad tím, jaká je nejlepší strategie pro investice do nemovitostí v následujících pěti letech. Mám pocit, že trh s realitami se neustále mění a je těžké se v tom vyznat. Vždycky jsem slyšel, že investice do nemovitostí jsou skvélé pro dlouhodobé zhodnocení, ale nevím, kde začít. Jaké oblasti byste mi doporučili? Mám na mysli nejen velká města, ale třeba i menší regiony, které by mohly být perspektivní. Zvažoval jsem i nákup komerčních nemovitostí, ale tam se obávám větších rizik. Co si myslíte o investicích do pronájmu bytů? Je lepší kupovat nemovitosti za účelem krátkodobého nebo dlouhodobého pronájmu? A co takové trendy jako Airbnb? Myslíte si, že to má ještě budoucnost, nebo se trh už nasytil? Rád bych slyšel i vaše názory na to, jak ovlivňují různé ekonomické faktory a změny v legislativě ceny nemovitostí. Co byste doporučili začátečníkovi v oblasti realitních investic? Jaké tipy máte pro ty, kteří chtějí zainvestovat do nemovitostí s cílem vytvářet pasivní příjem? Děkuji za jakékoli rady a zkušenosti!