Kde najít spolehlivé informace o DeFi a kryptoměnách?
V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích a kryptoměnách, ale kde vlastně najít spolehlivé informace, které nejsou jen reklamou nebo spekulacemi? Já mám pocit, že na internetu je spousta zdrojů, ale jak poznat, které jsou věrohodné a které ne? Zkoušel jsem různé weby, ale často se mi zdá, že jsou buď příliš technické nebo naopak moc povrchní. Co byste doporučili? Existují nějaké konkrétní stránky, fóra nebo komunity, kde se dá najít opravdu kvalitní obsah o DeFi a kryptoměnách? A co třeba sociální média? Mám pocit, že tam je hodně informací, ale často se nedá zjistit, kdo je vlastně za tím profilem a zda má nějaké znalosti. Jaké máte zkušenosti s YouTube kanály nebo podcasty zaměřenými na tento témat? Je to dobrý způsob, jak se vzdělávat o těchto oblastech? A co knihy? Myslíte, že jsou nějaké publikace, které byste doporučili pro začátečníky v oblasti kryptoměn a DeFi? Hledám něco, co by mi pomohlo dostat se do obrazu a porozumět tomu všemu lépe. Vím, že investování do kryptoměn je rizikové a je důležité mít dobré znalosti. Jak tedy získat ty nejlepší informace bez toho, abych ztratil čas na špatných stránkách? Děkuji za jakoukoli radu!