Jaké konkrétní profitabilní příležitosti nabízí DeFi v roce 2025?
Zajímalo by mě, jaké konkrétní možnosti investic v oblasti DeFi se budou jevit jako nejvíce profitabilní v roce 2025. Myslím tím, jestli existují určité projekty nebo platformy, které si podle vás získají na popularitě a přinesou zajímavé výnosy. Co se týče yield farming nebo liquidity mining, jaké trendy se podle vás stanou dominantními a jak bych měl přistupovat k hodnocení rizik? A co stablecoiny, mají stále místo v DeFi ekosystému nebo už je to minulost? Uvažuju také o tom, že bych se podíval na lending platformy. Jaké jsou vaše zkušenosti s půjčováním kryptoměn a jaké platformy byste doporučili pro maximální zisk? Hlavně bych rád zjistil, zda je lepší investovat do nových a méně známých projektů nebo se raději držet osvědčených jmen. Určitě mě zajímají i možnosti pasivního příjmu prostřednictvím DeFi, protože to by pro mě bylo klíčové. Jak můžete posoudit udržitelnost těchto příležitostí v dlouhodobém horizontu? A co regulace – myslíte si, že nás čekají nějaké velké změny, které by mohly ovlivnit DeFi sektor? Děkuji za vaše názory a tipy!