Jak začít investovat do NFT a co k tomu potřebuji?
Zajímám se o svět digitálních aktiv a přemýšlím, jak začít investovat do NFT. Nikdy předtím jsem s ničím takovým nepracoval a mám docela zmatek v tom, co všechno k tomu potřebuji. Slyšel jsem, že NFT mohou mít obrovský potenciál, ale nevím, jaký je ten správný postup. Jaké platformy bych měl použít pro nákup nebo prodej těchto tokenů? Jaké kryptoměny jsou potřeba na investice do NFT? Je dobré mít nějakou peněženku na kryptoměny nebo je to nutnost? A co vlastně znamená, když se řekne minting – jak probíhá vytváření vlastního NFT? Měl bych se zaměřit na nějaké konkrétní umělce nebo projekty, nebo je lepší investovat do nějakých populárních kolekcí? Jaký je vlastně rozdíl mezi různými typy NFT a jak se vyhnout podvodům v této oblasti? Možná máte i tipy, jak začít s malým rozpočtem, protože nechci hned utratit velké peníze. Všechno mi přijde jako taková divočina a potřeboval bych trošku nasměrovat. Jaké jsou nejlepší rady pro začátečníky, kteří chtějí vstoupit do tohoto světa a udělat si v něm jasno?