Jaké metaverzní projekty se vyplatí sledovat příští rok?
Zajímá mě, které metaverzní projekty by mohly být v příštím roce opravdu zajímavé. V poslední době se o metaverzu hodně mluví a zdá se, že to má velký potenciál. Slyšel jsem o několika projektech, které prý plánují velké aktualizace nebo nové funkce, ale nejsem si jistý, které z nich mají největší šanci na úspěch. Je tu něco konkrétního, co byste doporučili sledovat? Zmínil jsem už NFT a kryptoměny, ale chtěl bych slyšet víc o tom, jaké možnosti metaverzum nabízí pro investice. Myslíte, že je dobrý nápad investovat do projektů zaměřených na virtuální reality nebo spíš do těch, co se zaměřují na sociální interakci a herní prvky? A co vlastně říkáte na společnosti, které už mají nějaké zkušenosti v této oblasti? Je lepší vsadit na zavedené hráče, nebo zkusit něco nového a neprobádaného? Zajímá mě i to, jaké trendy by mohly ovlivnit hodnotu těchto projektů. Rád bych věděl také o různých platformách, na kterých se tyto projekty rozvíjejí. Jaký je váš názor na decentralizované metaverze versus ty centralizované? Jak důležitá je podle vás komunita kolem těchto projektů? Pokud máte nějaké tipy na projekty nebo dokonce na konkrétní tokeny či akcie související s metaverzem, budu moc vděčný za každou radu. Díky!