Jak poznám, které kryptoměny budou v budoucnu hodně růst?
Zajímá mě, jak se vlastně dá předpovědět, které kryptoměny mají šanci na velký růst v budoucnosti. Vím, že trh s kryptoměnami je dost volatilní a mně se zdá, že je to jako loterie, ale přesto bych chtěl mít nějaké náznaky nebo faktory, na které bych se měl zaměřit při svých investicích. Je mi jasné, že situace se může rychle změnit, ale co třeba sledovat? Myslím tím třeba technologické inovace v rámci jednotlivých projektů – jak moc důležitá je jejich technologie? Nebo jak je to s týmem za projektem, mají nějaké zkušenosti? Četl jsem něco o komunitě a jejím vlivu na úspěch kryptoměny. Jak moc by mělo být důležité sledovat sociální média a trendy kolem konkrétních tokenů? Co takhle regulační otázky nebo partnerství s jinými firmami? Jak moc mohou tyto faktory ovlivnit hodnotu dané kryptoměny? A co analýza trhu, má smysl sledovat grafy a historické vývoje cen? Měli byste radši investovat do známějších měn jako Bitcoin nebo Ethereum nebo zkoušet méně známé altcoiny? Chtěl bych se dozvědět víc o tom, co všechno může hrát roli při rozhodování, do které kryptoměny investovat. Jaké máte tipy a jak přistupujete k tomu, abyste odhadli potenciál růstu kryptoměn?