Jak poznám, že začíná býčí trh?
Zajímalo by mě, jak přesně poznat, že se blíží nový býčí trh. Čím se takový trh charakterizuje? Existují nějaké konkrétní signály nebo indikátory, na které bych si měl dávat pozor? Rád bych věděl, jestli je možné sledovat trendy v cenách akcií nebo třeba kryptoměn a jaké faktory by mohly naznačovat, že se trh chystá vzrůst. Měly by mě zajímat ukazatele jako je objem obchodů nebo nějaké ekonomické zprávy? Je dobré sledovat technickou analýzu a různé grafy, nebo raději přikládat větší váhu fundamentálním údajům? A co sentiment trhu? Jak moc to ovlivňuje začátek býčího trhu? Případně, jak se liší signály pro akciový trh oproti kryptoměnám? Je to podobné, nebo jsou tam výrazné rozdíly? Taky bych chtěl vědět, jestli existují nějaké historické příklady, kdy bylo jasné, že se býčí trh blíží, a co jsem si z toho mohl vzít jako poučení pro dnešní dobu. A nakonec, co dělat, když už na trhu jsem a vypadá to, že se blíží býčí trend? Jak nejlépe reagovat na takové situace a maximalizovat své zisky? Děkuji za všechny tipy a rady!