Kdy je nejlepší investovat do bitcoinu?
Slyšel jsem, že investice do bitcoinu může být výhodná, ale nikdo mi nedokáže říct, kdy je ten správný čas. Vím, že trh s kryptoměnami je hodně volatilní a že ceny se mohou měnit doslova z minuty na minutu. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní signály nebo trendy, podle kterých bych měl posuzovat, kdy do bitcoinu investovat. Mám pocit, že spousta lidí říká, že je lepší kupovat, když je cena nízká, ale jak poznat, co je "nízká" cena? A co třeba momenty, kdy se objeví nějaké zprávy o regulacích nebo adopci kryptoměn? Mohou takové události ovlivnit rozhodování o investici? Myslíte si, že by měl člověk více sledovat technickou analýzu a grafy, nebo spíš poslouchat různé experty a jejich názory? A co zkušenosti ostatních investorů? Jak se řídíte ve svém rozhodování vy? Taky bych rád věděl, jestli jsou nějaké doporučené platformy pro nákup bitcoinů, které by mohly usnadnit celý proces. A nakonec mě zajímá, jestli bych měl investovat vše najednou nebo rozložit nákupy v čase. Co si o tom myslíte?