Jak začít s automatizací investic, když nevím, kde sehnat informace?
Přemýšlím o tom, jak se dostat do světa automatizace investic, ale mám pocit, že plavu v neznámých vodách. Nikdy jsem nebyl moc zapojený do investic a teď bych rád zkusil něco nového, co by mi mohlo přinést pasivní příjem. Jenže nevím, jak začít. Kde najdu ty správné informace? Existují nějaké webové stránky nebo knihy, které by mi mohly pomoci? Slyšel jsem o různých platformách a aplikacích, které slibují snadnou automatizaci investic, ale jak si vybrat tu správnou? Co jsou vlastně ty nejlepší strategie pro automatizaci? Mám se zaměřit na akcie, nebo raději zkusit kryptoměny? A co NFT, mají vůbec smysl v rámci investičního portfolia? Jaké jsou náklady na tyto služby a je to vůbec bezpečné? Jak ověřit důvěryhodnost platformy, na kterou se chystám vsadit své peníze? Chtěl bych mít jistotu, že moje rozhodnutí jsou informovaná a že se nespálím. Kdyby někdo mohl doporučit nějaké zdroje nebo sdílet zkušenosti s automatizací investic, byl bych opravdu vděčný. Jak jsi začínal ty? Jaké byly tvé první kroky? Je to vůbec pro mě jako nováčka možné? Děkuji za jakékoli tipy nebo rady!