Kde najdu nejlepší DeFi projekty, do kterých se vyplatí investovat?
Jsem úplně začátečník v oblasti decentralizovaných financí a mám pocit, že mi uniká spousta skvělých příležitostí. Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem můžu zjistit, které DeFi projekty jsou ty nejlepší pro investice. Je nějaký konkrétní web nebo platforma, kde bych mohl najít hodnocení nebo analýzy těchto projektů? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké komunity nebo fóra, kde se o tom diskutuje, protože jsem slyšel, že tam může být spousta užitečných informací. Také by mě zajímalo, na co bych si měl dávat pozor při výběru projektů - jaké faktory jsou pro úspěch DeFi projektů klíčové? Mám strach, že bych mohl investovat do něčeho, co se ukáže jako podvod nebo prostě jen špatná volba. Jaké jsou nejnovější trendy v DeFi sektoru, které by mohly mít vliv na mé rozhodnutí? Případně jaké zdroje jsou považovány za důvěryhodné? Rád bych slyšel i vaše osobní zkušenosti a tipy na projekty, které vás zaujaly. Myslíte si, že je lepší investovat do etablovaných projektů, nebo zkoušet nové a neotřelé nápady? Díky moc za jakoukoliv radu!