Jaký je nejlepší způsob, jak začít investovat do NFT pro pasivní příjem?
Zajímá mě, jak vlastně začít investovat do NFT, pokud chci dosáhnout nějakého pasivního příjmu. Slyšel jsem, že NFT mohou být skvělou příležitostí, ale jsem trochu zmatený tím, kde začít. Mám na mysli nejen to, co jsou to NFT a jak fungují, ale i to, jaké konkrétní kroky bych měl udělat, abych mohl z nich něco mít. Myslím si, že je důležité vědět, jak vybrat ty správné tokeny a na co se zaměřit. Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké typy NFT, které jsou vhodnější pro pasivní příjem než jiné. Třeba jestli je lepší investovat do umění, hudby nebo do herních předmětů? A co trhy jako OpenSea nebo Rarible? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Mohu si na těchto platformách být opravdu jistý tím, že moje investice porostou? Taktéž jsem slyšel o možnosti stakingu NFT nebo o vytváření pasivního příjmu pomocí půjčování tokenů. Jak to vlastně funguje? Je to bezpečné? Kdyby někdo mohl poskytnout nějaké konkrétní rady nebo tipy a třeba i sdílet zkušenosti s tím, co se osvědčilo a co ne. Jak dlouho trvá vidět nějaké výsledky z těchto investic? Určitě chci mít rozumnou představu o rizicích a výnosech. Děkuji za jakékoli info!