Myslíte, že technologie ještě porostou, nebo už je to za zenitem?
Když se podívám na poslední roky a vývoj technologií, mám pocit, že v některých oblastech jsme už viděli téměř všechno. Jasně, neustále se objevují nové gadgety, ale co třeba skutečný pokrok? Mám na mysli například umělou inteligenci, která se zdá být teď všude a je to skvělá věc, ale není to jen takový hype? Opravdu si myslíte, že ještě máme co očekávat? Je možné, že jsme dosáhli nějaké technologické stagnace? Zatímco kryptoměny a blockchain přinesly revoluci v investicích, nedá se říct, že by to byla úplně nová technologie. Třeba NFT měly svůj boom, ale přetrvá to do budoucna? Nebo se z toho stane jen další bublina jako u dot-com éry? Zajímalo by mě také, jak vidíte vliv technologií na trh s nemovitostmi. Je možné, že inovace jako smart home technologie nebo virtuální reality změní způsob, jakým kupujeme či prodáváme domy? Jakou roli hrají nové technologie v tradičních investičních oblastech jako jsou akcie nebo komodity? Mění se naše investiční strategie díky technologiím, nebo zůstáváme u tradičního přístupu? Připadá mi také zajímavé zamyslet se nad tím, jak moc je budoucnost ovlivněna regulacemi. Když si vezmu příklad s kryptoměnami a jejich neustálým omezováním v různých zemích. Takže co si o tom myslíte vy? Myslíte, že jsme teď na vrcholu technologického vývoje a čeká nás pokles, nebo se máme na co těšit a technologie nás překvapí zase něčím novým?