Jak začít investovat do kryptoměn s malým rozpočtem?
Zajímám se o kryptoměny a přemýšlím, jak bych mohl začít investovat, i když mám jen malý rozpočet. Je vůbec možné se do toho pustit, když nemám na investice moc peněz? Slyšel jsem, že někteří lidé začínají s pár stovkami, ale jak to vlastně funguje? Jaké kryptoměny jsou vhodné pro začátečníky a jakým způsobem bych měl postupovat, abych minimalizoval riziko? Myslíte si, že je lepší začít třeba s nějakými altcoiny nebo se raději zaměřit na známější bitcoiny? A co se týče burz či platforem, kde bych mohl nakupovat, na co bych si měl dávat pozor? Je dobré mít nějakou peněženku nebo stačí nechat kryptoměny přímo na burze? Jaké jsou tipy pro sledování trhu a kdy je nejlepší čas na nákup? Mám taky obavy z volatility trhu a rád bych věděl, jestli existují nějaké strategie, které by mi mohly pomoci v této oblasti. A co dalšího bych měl vědět před tím, než se do toho pustím? Byl bych vděčný za jakékoliv rady nebo zkušenosti, které by mi mohly pomoci začít s investicemi do kryptoměn bez velkého rozpočtu.