Charts.cz/Fórum/Kde najít nejnovější DeFi projekty?

Kde najít nejnovější DeFi projekty?

Zajímám se o DeFi, ale nějak mi uniká, kde vlastně můžu sledovat ty nejnovější projekty. Můžete mi poradit, jestli existují nějaké konkrétní weby nebo platformy, kde se sdílí informace o novinkách v decentralizovaném financování? Slyšel jsem o různých stránkách, ale je jich tolik, že nevím, čemu vlastně věřit. Chci se zaměřit na kvalitní projekty, které mají potenciál, ale jak poznám, co je dobré a co ne? Vím, že na Twitteru a Redditu se o tom hodně diskutuje, ale nejsem si jistý, jak efektivně filtrovat relevantní informace. A co třeba nějaké newslettery nebo komunity? Existují doporučené zdroje, které byste mohli doporučit? Hlavně bych chtěl mít přehled o nových protokolech a tokenéch dřív než ostatní investoři. Co používáte vy? Jaké máte tipy na sledování trendů v DeFi? Díky moc za jakoukoli pomoc.

130 slov
1.3 minut čtení
19. 11. 2021
Irena Jirková
Irena Jirková

Když chceš sledovat nový DeFi projekty, tak určitě koukni na stránky jako CoinGecko nebo CoinMarketCap. Občas tam mají sekce pro novinky nebo nově přidané tokeny. Pak je dobrý sledovat Twitter, tam se dost často objevujou informace hned na začátku. Určitě sleduj relevantní účty a influencery v DeFi prostoru. Reddit je taky skvělý, zvlášť subreddity jako r/defi nebo r/CryptoMoonShots, kde lidi sdílejí novinky a tipy. Co se týče newsletterů, zkuste DeFi Pulse nebo The Block, ty mají dobrý přehledy o trhu. Zároveň se zapoj do nějakých komunit na Discordu nebo Telegramu, tam se často mluví o novinkách a můžeš dostat tipy přímo od lidí, co se s tím zabývají. Vždycky je dobrý si dělat vlastní průzkum, než do něčeho vrazíš peníze.

120 slov
1.2 minut čtení
14. 11. 2024
Barbora Krausová
Barbora Krausová

Jasně, sledování nových DeFi projektů může být dost chaotické. Mě osobně pomáhá několik stránek a komunit. První věc, co bych doporučil, je CoinGecko a CoinMarketCap - mají sekce pro nové projekty a často tam visí novinky. Pak je tu DeFi Pulse, což je super pro sledování protokolů a jejich TVL. Na Twitteru sleduju influencery a stránky jako @DeFiDad nebo @TheDeFiant, co pravidelně tweetují o novinkách. Reddit má taky dobré subreddity, třeba r/DeFi nebo r/CryptoMoonShots, kde se hodně diskutuje o nových protokolech. Co se týče newsletterů, zkuste DeFi Rate nebo The Block - ty mají často přehledy o trendech a novinkách. Vždycky si ale dej pozor na to, co čteš, protože ne každý projekt je legit. A ještě jedna věc - joinuj Discordy projektů, tam se dozvíš spoustu insider info dřív než jinde.

132 slov
1.3 minut čtení
5. 11. 2023
Lukáš Beran
Lukáš Beran