Jak začít investovat do NFT, aniž bych ztratil peníze?
V poslední době se hodně mluví o NFT a jak jsou skvělou příležitostí pro investice. Ale já se dostáváme k tomu, jak vůbec začít. Je to pro mě úplně nový svět a mám strach, že bych mohl přijít o své peníze. Mám pár otázek, které by mi mohly pomoct. Co všechno bych měl vědět předtím, než do NFT investuji? Jaký je nejlepší způsob, jak se orientovat na trhu s NFT? Je lepší začít s menšími investicemi, abych si to vyzkoušel, nebo bych měl rovnou investovat do něčeho většího? Jaké platformy jsou považovány za nejbezpečnější pro nákup NFT? Zajímal by mě také názor na to, jestli je lepší investovat do známých umělců nebo do nových talentů. A co když se rozhodnu pro nějaké NFT, ale během krátké doby jeho hodnota klesne? Jak se mám bránit ztrátám? Také bych chtěl vědět, jestli existují nějaké podvody spojené s NFT, na co si dát pozor? Jak důležitá je komunita kolem konkrétního projektu a jak ji mohu vyhodnotit? Slyšel jsem o různých trendech a hype kolem NFT – jak zjistit, co je opravdu hodnotné a co jen dočasný trend? Myslím si, že vzdělání je klíčové, ale kde mám vlastně začít? Děkuji za všechny rady.