Jak poznám dobré NFT projekty, co bych měl sledovat?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já jsem se rozhodl, že bych chtěl do tohoto světa proniknout hlouběji. Ale jak vlastně poznat, které projekty mají potenciál a které jsou pouze rychlým výdělkem pro pár šťastlivců? Mám pocit, že na trhu je teď spousta projektů, které slibují hory doly, ale pak za nějakou dobu zjistím, že to vlastně nebylo nic moc. Zajímalo by mě, na co bych se měl zaměřit, když prozkoumávám nové NFT projekty. Jaké faktory by měly hrát roli při mém rozhodovacím procesu? Mám se dívat na umělce a jejich předchozí práci, nebo je důležitější to, jaký příběh projekt vypráví? Co investoři obvykle hledají? A co třeba komunita kolem projektu? Jak moc to může ovlivnit úspěch? Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké konkrétní platformy nebo weby, které mi mohou pomoci sledovat trendy a novinky v oblasti NFT. Je dobré mít nějaké kontakty v této komunitě, nebo mohu vše najít online? Mám se orientovat podle cenových trendů, nebo spíše podle popularity a zapojení lidí? Rád bych se také dozvěděl o nějakých praktických zkušenostech ostatních – co fungovalo jim a co vůbec ne. Nakonec bych chtěl vědět, jestli existují varovné signály, kterým bych se měl vyhnout. Jakmile jsem tedy v tomto světě a hledám investiční příležitosti, jak mám poznat ten správný projekt? Aká kritéria mi pomohou udělat správné rozhodnutí?