Jaké DeFi projekty budou nejvíc trendy v roce 2025?
Přemýšlím o tom, jaké DeFi projekty by mohly v roce 2025 zažít opravdu velký boom. V posledních letech se decentralizované finance staly obrovským hitem a já mám pocit, že to bude pokračovat. Rád bych znal názory ostatních na to, které projekty by mohly být ty nejvíce trendy a proč. Je spousta nových platforem a inovací, které se neustále objevují, ale není snadné se v tom vyznat. Mám pár favoritů, ale nevím, jestli se mýlím. Myslíte si, že bude více zaměření na lending a borrowing platformy, nebo se třeba objeví nové směny, které nabídnou něco navíc? Jaké jsou vaše tipy na zajímavé protokoly, které by mohly získat na popularitě? A co takhle různé tokeny, které se k těmto projektům vážou? Například jaký dopad budou mít stablecoiny na trh? Je tady také otázka regulace, jak moc ovlivní rozvoj DeFi v příštích dvou letech? Dále mě zajímá, jestli se vyplatí investovat do projektů, které už teď mají silnou komunitu a dobrou reputaci nebo je lepší sledovat nové a inovativní nápady? Jaké faktory byste zvažovali při hodnocení potenciálu nějakého DeFi projektu? Také bych rád slyšel názory na to, jaké technologie by mohly hrát klíčovou roli. Bude blockchain stále dominantní nebo přijdou i další řešení? Co si myslíte o interoperability mezi různými blockchainy a její budoucnosti v DeFi? Určitě jste si všimli trendů jako yield farming nebo liquidity mining - myslíte, že tyto koncepty ještě porostou nebo už jsou přežité? Doufám, že se rozvine zajímavá diskuze a dostanu pár tipů na projekty, které by mohly být v roce 2025 horkým zbožím.