Charts.cz/Fórum/Jaké platformy pro správu kryptoměnového portfolia byste doporučili?

Jaké platformy pro správu kryptoměnového portfolia byste doporučili?

Zajímalo by mě, které platformy na správu kryptoměnového portfolia jsou v současnosti nejlepší a nejspolehlivější. Slyšel jsem o několika možnostech, ale nejsem si jistý, která z nich opravdu stojí za to. Mám na mysli něco, co by mi umožnilo sledovat výkonnost mých investic, analyzovat tržní trendy a také snadno spravovat různé kryptoměny na jednom místě. Je dobré mít přístup k uživatelsky přívětivému rozhraní a nějakým analytickým funkcím. Zajímalo by mě také, zda je lepší používat aplikace pro mobilní zařízení nebo desktopové verze. Jaké máte zkušenosti s těmito platformami? Setkali jste se s nějakými problémy nebo naopak jste byli mile překvapeni funkcemi? Myslím, že by bylo fajn mít i možnost propojení s burzami a sledování aktuálních cen v reálném čase. Jaké platformy tedy doporučujete pro začátečníka, který chce začít spravovat své kryptoměnové portfolio efektivně?

133 slov
1.3 minut čtení
16. 12. 2023
Milena Janková
Milena Janková

Když jde o správu kryptoměnového portfolia, pár platform je fakt hodně populárních a většinou i spolehlivých. Například Blockfolio (teď se to jmenuje FTX) je fajn pro sledování vývoje investic. Můžeš si tam přidat všechny svoje coiny a vidíš, jak ti to roste nebo klesá. Další možnost je Delta, což má taky pěkný rozhraní a dá se propojit s burzami, takže máš ceny v reálném čase.

Pak je tu CoinStats, který má super analytický funkce a můžeš tam sledovat i tržní trendy. Všechny tyhle aplikace mají mobilní verze, co jsou dost intuitivní, ale desktop verze jsou taky ok, záleží na tom, co preferuješ.

Co se týče problémů, občas se stane, že nějaká burza není napojená nebo se data zpozdí, ale jinak jsem byl většinou spokojený. Takže jo, pro začátečníka bych šel do Blockfolio nebo Delta, určitě to usnadní život.

136 slov
1.4 minut čtení
6. 10. 2024
Jana Jirásková
Jana Jirásková

Takže k tomu spravování kryptoměnového portfolia, doporučil bych zkusit třeba CoinStats nebo Blockfolio. Obě mají pěkný design a snadno se používají. Můžeš sledovat svůj výkon, analyzovat trhy a má to i možnost propojit se s burzami. Sledování cen v reálném čase je taky super funkce. CoinStats je fajn, protože má jak desktopovou verzi, tak mobilní aplikaci, takže si vybereš podle toho, co ti víc vyhovuje. Blockfolio je zase hodně oblíbené mezi začátečníky pro jeho jednoduchost. Sice jsem neměl nějaké zásadní problémy, ale občas se stane, že data nejsou úplně aktuální. Jinak ale celkově skvělý nástroje pro správu portfolia a určitě stojí za to je vyzkoušet.

105 slov
1.1 minut čtení
17. 9. 2024
Andrea Burešová
Andrea Burešová