Co je důležité vědět o týmu za DeFi protokolem, než do něj investuji?
Když uvažuju o investici do nějakého DeFi protokolu, tak se mi v hlavě honí spousta otázek ohledně týmu, který za tím stojí. Jak mám poznat, jestli je ten tým důvěryhodný? Je důležité vědět něco o jejich předchozích projektech nebo zkušenostech v krypto světě? Zajímalo by mě, jak zjistit, jestli mají nějaké silné zázemí a jestli už předtím něco vybudovali a jak úspěšně to dopadlo. Taky jsem slyšel, že transparentnost je klíčová, takže co bych měl hledat v jejich komunikaci s komunitou? Jak důležitá je pro mě informace o tom, jestli tým zveřejňuje své jména a profily na sociálních sítích? Mám se zaměřit na to, jak často aktualizují své plány a jak reagují na feedback od uživatelů? Zajímalo by mě také, jestli je dobré sledovat jejich aktivitu na GitHubu a co to vlastně pro mě jako investora znamená. Jak moc bych měl dohlížet na to, zda tým spolupracuje s jinými známými projekty v oblasti kryptoměn? A co si mám myslet o jejich schopnosti adaptovat se na měnící se podmínky trhu? Jaké jsou rizika spojená s nezkušeným týmem versus zkušeným? Nakonec bych chtěl vědět, jestli je lepší investovat do projektů s velkým týmem nebo menších skupin s úzce cílenou vizí. Jaké varovné signály bych měl sledovat, když hodnotím tým za DeFi protokolem? Děkuju za všechny rady!