Kde koupit NFT a jak začít investovat?
Zdravím všechny, přemýšlím o tom, že bych se chtěl pustit do světa NFT, ale nějak se mi to nezdá úplně jednoduché. Mám pár otázek, které mě trápí. Nejprve, kde vlastně začít? Kde se dají koupit NFT? Slyšel jsem něco o různých platformách a tržištích, ale mám pocit, že je jich hodně a nevím, která je ta správná. Jaké jsou ty nejznámější místa pro nákup NFT? A co takové OpenSea nebo Rarible – jsou opravdu spolehlivé? Jak si vybrat to správné NFT, když je jich tolik? Je dobré investovat do něčeho, co mě osobně zajímá, nebo se mám řídit trendem a tím, co je momentálně populární? A co cena – jak zjistit, kolik za konkrétní NFT zaplatit? Co když chci prodat své NFT později, jak to funguje? Je v tom nějaký skrytý poplatek nebo něco takového? Rád bych se také dozvěděl něco o kryptoměnách – je nutné mít nějakou kryptoměnu na nákup NFT? Jaké peněženky jsou doporučované pro uchování NFT? A co bezpečnost, jak ochránit své investice před hackery nebo ztrátou? Je nějaká literatura nebo zdroje, které by mi mohly pomoci lépe pochopit tento svět? Děkuji za jakoukoli radu alebo zkušenosti.