Jak začít investovat do kryptoměn a akcií zároveň?
Zdravím všechny investory a nadšence do finančního světa! Rád bych se zeptal, jak nejlépe začít investovat do obou oblastí - kryptoměn a akcií současně. Slyšel jsem, že je fajn mít diverzifikované portfolio, ale nevím, jak to přesně uchopit. Mám nějaké úspory, ale nejsem si jistý, kolik investovat do každé z těchto tříd aktiv. Je lepší začít s menšími částkami v obou oblastech, nebo se zaměřit na jednu a potom přejít na druhou? A co platformy nebo burzy? Které jsou nejlepší pro nováčky? Zajímalo by mě také, jaké kryptoměny jsou teď populární a na co si dát pozor při investování do akcií. Je dobré sledovat nějaké konkrétní ukazatele, nebo se spolehnout na doporučení expertů? Mám obavy z volatility kryptoměn a jestli bych měl mít nějakou strategii pro případ, že cena klesne. Jak byste rozdělili svůj čas a energii mezi analýzu trhu s akciemi a sledováním trendů v kryptoměnách? Mám také pocit, že je důležité mít nějaké znalosti o technické analýze, ale nevím, kde začít. Pokud máte nějaké tipy nebo rady pro úplného začátečníka v tomto dynamickém světě financí, budu moc vděčný!