Jsou NFT stále dobrou investicí v roce 2025?
Chtěl bych se zeptat, jestli je v roce 2025 pořád smysluplné investovat do NFT. V posledních letech jsme byli svědky, jak se trh s nezaměnitelnými tokeny (NFT) neuvěřitelně rozrostl a pak zase zažil těžké časy. Zajímá mě, jak se na to dívají odborníci a co si myslíte vy. Myslíte si, že hodnota NFT zůstane stabilní, nebo dokonce poroste? Jaké faktory by mohly ovlivnit jejich cenu? Mám pocit, že v minulosti bylo spousta hype okolo této technologie, ale teď se mi zdá, že už tolik lidí o NFT nemluví. Je to známka toho, že zájem opadl, nebo se situace jen vyvíjí a čeká nás nový boom? Jaké typy NFT byste doporučili zvažovat jako investici – umění, herní předměty nebo něco jiného? A co takové věci jako pravost a zajištění vlastnictví? Jak máme věřit, že kupujeme něco skutečně hodnotného? Pokud někdo má zkušenosti s investováním do NFT v poslední době, byl bych rád za jakékoli rady nebo tipy. Dalo by se říct, že je teď nejlepší doba na nákup NFT nebo je lepší počkat na další vývoj trhu? Díky moc za vaše názory!