Co byste doporučili sledovat u NFT trendů v roce 2025?
Moc mě zajímá, jaké trendy v oblasti NFT se mohou objevit v roce 2025. Už teď vidíme, jak se digitální umění a sběratelské kousky dostávají do popředí, ale co bude dál? Myslíte si, že se zvýší popularita NFT mezi mainstreamovými uživateli? Jaké platformy budou dominovat trhu s NFT? A co takové inovace jako jsou metaverse a virtuální reality? Myslím, že by mohlo být zajímavé sledovat, jak se NFTs integrují do různých odvětví, jako je móda nebo hudba. Bude stále větší důraz na ochranu autorských práv a licencí? Rád bych také věděl, jestli si myslíte, že ceny NFT budou stabilnější, nebo nás čeká další volatilita. Co říkáte na možné využití NFTs pro tokenizaci reálných aktiv? Dále mě zajímá, jestli se objeví nové formy investic do NFT, třeba nějaké fondy nebo společné investice. Také by mě zajímalo, jaký vliv bude mít regulace na trh s NFT a jestli to ovlivní jejich přijetí. Jaké platformy pro mintování NFT byste doporučili sledovat? Co říkáte na ekologické aspekty spojené s výrobou a obchodováním NFT? Bude se většina projektů přesunout na green-friendly blockchainy? Zkrátka, co vše byste doporučili sledovat v souvislosti s NFT trendy v roce 2025? Těším se na vaše názory a tipy!