Co se stane s NFT v dalších letech?
Zajímalo by mě, co bude s NFT v příštích letech. Teďka to strašně frčí, ale mám pocit, že je to jen takový hype. Kdo vlastně ví, jestli to není jen bublina, která brzy praskne? Myslím si, že spousta lidí investuje do NFT, aniž by pořádně rozuměla tomu, co to vlastně je, a jaký to má potenciál. Je vůbec možné, aby se NFT staly něčím víc než jen digitálními obrázky nebo sběratelskými kartami? Jak se vyvíjí trh s těmito tokeny a jaké jsou nejnovější trendy? Budou v budoucnu NFT stále více uznávány jako forma investice, nebo se z toho stane něco úplně jiného? A co regulace? Změní to nějak způsob, jakým lidé přistupují k NFT jako k investici? Je také otázkou, jestli se neobjeví nové platformy nebo technologie, které by mohly ovlivnit současný stav NFT trhu. Měli bychom se bát kolapsu, nebo je tu naděje na rostoucí popularitu a využití v různých oblastech jako umění nebo herní průmysl? Jaké jsou vaše názory na budoucnost NFT? Co si myslíte o tom, že bychom mohli vidět více projektů zaměřených na udržitelnost a etiku v tomto prostoru? Vypadá to jako moc široká otázka, ale jsem fakt zvědavý na názory ostatních a co si o tom myslíte.