Jak mohu diversifikovat své investice do kryptoměn?
Zajímalo by mě, jakým způsobem můžu efektivně rozložit své investice do kryptoměn a minimalizovat tak riziko. Mám nějaké prostředky v Bitcoin a Ethereum, ale slyšel jsem, že by bylo dobré podívat se i na jiné altcoiny nebo dokonce na NFT. Mám pocit, že je toho teď tolik, že nevím, kde začít. Jak vybírat mezi různými kryptoměnami? Měli bychom brát v úvahu tržní kapitalizaci, nebo spíš technologii a tým stojící za projektem? A co třeba investice do stablecoinů jako ochrana proti volatility? Chtěl bych také vědět, jestli je lepší mít více různých kryptoměn nebo se soustředit na pár vybraných. Myslíte, že by byla dobrá strategie investovat do různých sektorů blockchainu, nebo se radši zaměřit na jednu oblast? Jaké platformy nebo burzy jsou podle vás nejlepší pro rozmanité investování a jak zabezpečit svoje prostředky? Mám obavy z kybernetických útoků a ztráty peněz, takže bych rád znal i tipy na ochranu. Jaké máte zkušenosti s diversifikací v oblasti kryptoměn a co byste doporučili někomu, kdo teď začíná? Děkuji!