Jak začít investovat do nemovitostí s malým rozpočtem?
Uvažuju o tom, že bych chtěl začít investovat do nemovitostí, ale mám docela omezený rozpočet. Mám pocit, že většina lidí, co se do toho pustila, má k dispozici velké částky peněz nebo dokonce více nemovitostí, a já se prostě ptám, jak to vlastně může fungovat pro někoho, kdo není milionář. Existují vůbec nějaké možnosti, jak se dostat na trh s nemovitostmi bez toho, abych musel mít obrovské úspory nebo vzít si hypotéku na 30 let? Myslím, že by mě mohly zajímat alternativy jako investice do nemovitostních fondů nebo crowdfundingové platformy zaměřené na nemovitosti. Ale jak moc jsou tyto možnosti bezpečné a výhodné? Je vůbec možné investovat do nemovitostí i s menšími částkami a jaké jsou potenciální rizika? A co třeba podílové nemovitosti nebo sdílené vlastnictví? Slyšel jsem o lidech, co začali s pronájmem pokojů přes Airbnb nebo podobné služby. Jak je to s takovým přístupem? Je to dobrá cesta pro někoho, kdo chce začít? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti, protože chci udělat správné kroky a vyhnout se chybám v začátcích investování do realit.