Kde najít nejlepší NFT projekty pro investice?
Zajímám se o investice do NFT, ale mám pocit, že je to trochu jako hledání jehly v kupce sena. Chci se ptát, kde vlastně najít ty nejlepší NFT projekty, které by stály za to zainvestovat? Vím, že na trhu je spousta různých platforem a projektů, ale zdá se mi, že je jich tolik, že se v tom ztrácím. Jak poznat, co má potenciál a co ne? Měli byste doporučit nějaké weby nebo komunity, kde se sdílejí informace o nových a zajímavých NFT? A co třeba různé sociální sítě nebo fóra? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto trhem? Myslíte si, že je lepší sledovat etablované projekty nebo se pokusit investovat do něčeho nového a neotřelého? Jakou roli hraje tým za projektem nebo jejich historie v tom všem? Vím, že je důležité dělat vlastní výzkum, ale kde začít? Existují nějaké konkrétní ukazatele nebo metriky, které bych měl sledovat? A co třeba trendy v oblasti umění nebo herních NFT? Jak na to jdou investoři a jaký mají přístup k informacím? Opravdu bych ocenil vaše tipy a rady, protože bych rád udělal správná rozhodnutí a neskočil do něčeho, co by mě mohlo zklamat.