Jaké jsou nejnovější trendy v DeFi lending a borrowing?
DeFi se poslední dobou hodně rozvíjí a zajímalo by mě, co jsou ty nejnovější trendy v lending a borrowing protokolech. Slyšel jsem o různých novinkách, jako jsou algoritmické úrokové sazby nebo integrace s NFT jako zajištění, ale moc tomu nerozumím. Jaké protokoly teď frčí? Je pravda, že některé z nich nabízejí lepší úroky než tradiční banky? A co se vlastně děje s likviditou v těchto protokolech? Mám pocit, že se objevují nové platformy každý den a já bych chtěl vědět, jak na tom jsou ty stávající. Jaké jsou klíčové faktory, které bych měl sledovat, když uvažuji o půjčování nebo půjčování přes DeFi? A také, jaký je rozdíl mezi různými typy zajištění, které se teď používají? Je to všechno tak složité? Rád bych se dozvěděl víc i o rizicích spojených s těmito praktikami. Pokud máte nějaké doporučení na konkrétní protokoly nebo projekty, co mají dobrou reputaci, byl bych za to moc vděčný. Taky by mě zajímalo, jak je to s regulacemi – mění se něco v souvislosti s vládními zásahy? Je vůbec možné očekávat nějakou stabilitu v tomto rychle se měnícím prostředí? Díky!