Jak můžu zlepšit angažovanost v NFT komunitě?
Zajímá mě, jak bych mohl zlepšit svou angažovanost v NFT komunitě. Slyšel jsem, že je to důležité, pokud chci být úspěšný v této oblasti, ale nevím, kde začít. Když se podívám na různé platformy jako Discord nebo Twitter, vidím, že lidé tam aktivně komunikují a sdílejí své názory, ale já mám pocit, že se mi nedaří zapojit se do diskuzí. Mám nějaké NFT, které jsem koupil, ale to mi přijde málo. Co bych měl dělat, abych byl více vidět? Možná bych měl začít vytvářet nějaký obsah kolem mých NFT? Nebo je lepší se zapojit do různých projektů a spolupracovat s dalšími umělci a sběrateli? Jaké konkrétní kroky byste doporučili pro nováčka jako jsem já? Myslíte si, že je také důležité budovat si osobní značku v této komunitě? Jakou roli hrají sociální sítě a jestli je dobré mít vlastní web nebo blog? A co takhle účast na různých online akcích nebo meetupech? Je pravda, že networking může hodně pomoci? Rád bych slyšel zkušenosti ostatních a jakým způsobem se jim podařilo zvýšit svou přítomnost a angažovanost v této vibrující a rychle se měnící oblasti. Děkuju za jakékoliv tipy!