Které kryptoměny byste doporučili investovat v roce 2024?
Rok 2024 se blíží a já si říkám, že by bylo dobré začít přemýšlet o investicích do kryptoměn. Mám na mysli, které z nich by mohly mít potenciál a být výhodné v nadcházejících měsících. Upřímně, nikdy jsem nebyl příliš zběhlý v tom, co se na kryptotrhu děje, a občas je toho tolik, že se ztrácím. Slyšel jsem o Bitcoinu, samozřejmě, ale co třeba Ethereum nebo nějaké další altcoiny? Je pravda, že některé z nich mají v poslední době pěkný nárůst hodnoty. Zajímají mě také nové projekty a tokeny, které by mohly být letos zajímavé. Kromě toho jsem slyšel něco o DeFi a NFT – jak moc se to vše spojuje s investováním do kryptoměn? Myslíte si, že je rozumné diverzifikovat portfólio? Jaké máte názory na stablecoiny? Rád bych věděl, do čeho byste šli vy nebo co se vám osvědčilo. Taky mě zajímá, jestli si myslíte, že trh bude stabilní nebo jestli nás čekají další výkyvy jako minulé roky? Jaké trendy sledujete a co byste doporučili začátečníkům jako já? Jsem otevřený všem tipům a zkušenostem, protože chci udělat informované rozhodnutí a neproinvestovat své peníze špatně. Díky za vaše názory!