Kde najdu grafy na analýzu cen kryptoměn?
Nedávno jsem se začal více zajímat o investování do kryptoměn a narazil jsem na problém, který bych rád vyřešil. Hledám nějaké spolehlivé zdroje, kde bych mohl najít grafy pro analýzu cen různých kryptoměn. Je mi jasné, že je důležité mít přístup k aktuálním informacím a trendům, ale zdá se, že je toho tolik, že nevím, kde začít. Můžete mi doporučit nějaké konkrétní webové stránky nebo platformy, které nabízejí kvalitní a přehledné grafy? Zajímá mě i to, jestli existují aplikace pro mobilní telefony, které by mi umožnily sledovat ceny v reálném čase. Jakým způsobem většina lidí analyzuje trh s kryptoměnami? Vím, že je důležité sledovat historii cen, objemy obchodů a další ukazatele, ale jak se orientujete v těchto grafech? Je lepší používat technickou analýzu nebo sledovat zprávy a novinky v oblasti kryptoměn? Chtěl bych si být jistý, že mám správné nástroje pro monitorování trhu. Také by mě zajímalo, jestli jsou nějaké specifické grafy, na které bych se měl zaměřit, co se týče porovnání různých kryptoměn mezi sebou. Rád bych věděl, co používají zkušení investoři a zda existují nějaké komunitní zdroje, které by mohly být užitečné. Děkuji předem za všechny tipy!